08.05.2024

Літературне свято у Центральному парку Кам’янського: організатори запрошують відсвяткувати Міжнародний день книги

Літературне свято у Центральному парку Кам’янського: організатори запрошують відсвяткувати Міжнародний день книги

У Центральному міському парку Кам’янського готується захід “КНИГОКВІТЕНЬ”, присвячений Міжнародному Дню книги. Всіх бажаючих організатори запрошують насолодитися атмосферою творчості та літературного свята 27 квітня о 14:00.

Про це повідомляє ktoday.com.ua з посиланням на Парки Кам’янського.

Для відвідувачів підготували цікаву та насичену програму. Одним із головних заходів буде літературне читання. Автори презентують свої твори та читатимуть уривки з них.

Особливим гостем заходу стане Марія Дружко – видавчиня та муза молодіжного мистецького проєкту VivART. Вона і інші автори поділяться своїм досвідом та інсайтами з усіма присутніми. Також буде організована автограф-сесія, під час якої кожен охочий матиме змогу отримати підпис від улюблених письменників та авторів книг.

Для молодших глядачів буде представлена дитяча вистава “Колосок”, яку виконає театральна студія 4.09.  Крім того, на заході буде працювати виставка ілюстрацій від школи ім. І. Г. Першудчева, яка гармонійно доповнить атмосферу свята мистецтва та літератури.

Також буде організований книжковий ярмарок, де кожен зможе знайти щось цікаве для себе або в подарунок близьким. Атмосфера творчості та захоплення літературою обіцяє зробити цей захід запам’ятовуваним для всіх учасників.