19.05.2024

Україна тріумфально проходить у фінал “Євробачення-2024” (відео)

Україна тріумфально проходить у фінал “Євробачення-2024” (відео)

7 травня відбувся перший півфінал “Євробачення-2024” в якому потужно виступили представниці України Аlyona Аlyona та Jerry Heil і переконливо вибороли путівку  у фінал цього пісенного конкурсу. Тепер 11 травня українки змагатимуться за перемогу на конкурсі разом з Сербією, Португалією, Словенією, Фінляндією, Литвою, Кіпром, Хорватією, Ірландією та Люксембургом, а також представниками країн, які займуть перші 10 місць у другому півфіналі.

Українки виконали пісню “Teresa & Maria” і буквально вразили глядачів візуальними рішеннями та потужними сенсами, закладеними у їх номер.

Зачарована публіка затамувавши подих стежила за грандіозним дійством, яке відбувалося на сцені. Поступово присутні в залі почали підспівувати в унісон з нашими дівчатами, а після завершення номера зал буквально “вибухнув” аплодисментами, якими єврофані відзначили тріумфальний виступ представниць України. Тож зі сцени конкурсу alyona alyona та Jerry Heil сходили  під вигуки “дякую” та гучні овації всіх присутніх в залі.

Фото: eurovision.tv