19.05.2024

Ірина Федишин зустрілась з “залізним генералом” Валерієм Залужним

Ірина Федишин зустрілась з “залізним генералом” Валерієм Залужним

Українська співачка Ірина Федишин дивує своїх шанувальників не лише своїм талантом, але й несподіваною зустріччю з колишнім головнокомандувачем Збройних Сил України, Валерієм Залужним.

На своїй сторінці в соціальній мережі співачка опублікувала знімок, на якому зображені вона та Валерій Залужний. Головна мета візиту Валерія Залужного та зустрічі з Іриною Федишин полягала у підготовці благодійних лотів. Незабаром співачка планує вирушити у тур по США та Канаді, де буде розігрувати ці лоти серед своїх прихильників та глядачів на концертах.

Серед них будуть українські прапори, на яких також поставив свій підпис Валерій Залужний. Валерій Залужний поставив автограф на 25 прапорах, які Ірина Федишин буде розігровувати на своїх виступах. Гроші з цього благодійного заходу підуть на підтримку Збройних Сил України.

Як виявилось, Валерій Залужний виявляє інтерес до творчості Ірини.

” Як же було приємно почути, що генерал цікавиться моєю творчістю і знає пісні. І, навіть, почути слова – “улюблена співачка”, – зізналась вона підписникам.

Співачка також не залишила колишнього головнокомандувача ЗСУ без подарунків. Вона вручила Валерію Залужному футболку зі своїм зображенням та підписом.

Джерело: Ірина Федишин