19.05.2024

Гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”, який 1 червня дасть концерт у Кам’янському, відзвітував про свою волонтерську діяльність

Гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”, який 1 червня дасть концерт у Кам’янському, відзвітував про свою волонтерську діяльність

20 квітня, у День вдячності волонтерам, популярний український рок-гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” відзвітував про те скільки грошей і на що він задонатив у цьому році.

На своїй сторінці у Фейсбук музиканти повідомили, що з початку 2024 року перерахували ЗСУ 6 908 005 грн. На ці кошти було придбано зокрема 25 сучасних снайперських комплексів, 91 FPV-дрон, РЕБи, рації та багато іншого спорядження. Про це повідомляє ktoday.com.ua.

Сьогодні український волонтерський рух демонструє надзвичайно потужну силу, що здатна об’єднувати, допомагати та вирішувати надскладні завдання у короткі терміни. Безмежна вдячність усім українським волонтерам, які тримають дух українського народу на найвищому рівні! – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 1 червня 2024 року гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” у рамках всеукраїнського масштабного туру дасть концерт у ПК “Хімік” у Кам’янському. Глядачі почують як нові пісні та добре знайомі хіти гурту: “Без неї ніяк”, “Дим”, “Весь світ”, “Зорі запалали”, “Вільні люди” та інші. За словами організаторів, всі концерти цього туру – благодійні і прибуток з них піде на допомогу нашим захисникам.

Дякуємо, що слухаєте українське та приходите на наші концерти! Кожен куплений вами квиток – це вже донат українським військовим, – підкреслюють музиканти.