15.05.2024

Українська продюсерка створила музичний супровід для кампейну Nike та Solebox

Українська продюсерка створила музичний супровід для кампейну Nike та Solebox

У космічній атмосфері пролунала музика української електронної продюсерки та резидентки клубу ∄ Nastya Vogan, яка озвучила кампейн для нової моделі кросівок Nike Lunar Roam. Ця модель, представлена у грудні 2023 року спільними зусиллями Nike та ритейлера solebox, надихнула на створення захоплюючої рекламної кампанії.

Кампейн, відзнятий у космічній стилістиці, має назву Lunar Roam (“Місячна подорож”), що відображає концепцію нових кросівок. За словами самої продюсерки, її музика у цьому проекті відтворює футуристичне звучання, яке переносить слухачів у захопливий світ космосу.

Режисерка Анна ван де Вельде, яка відзнімала кампейн, також внесла свій вклад у створення захоплюючого візуального виконання.

Nike Lunar Roam — це переосмислення оригінальних бігових кросівок Lunaracer, які вперше були випущені у 2008 році. Оновлені Nike Lunar Roam поєднали у собі нові технології проміжної підошви, текстильний верх та додаткову підтримку стопи збоку, що робить їх ідеальним вибором для активного способу життя в міських умовах.