08.05.2024

Сергій Тігіпко з вагітною дружиною долучилися до святкування річниці Art Ukraine Gallery

Сергій Тігіпко з вагітною дружиною долучилися до святкування річниці Art Ukraine Gallery

Перша річниця найбільшої української галереї сучасного мистецтва, Art Ukraine Gallery, відзначилася величезним успіхом та визнанням як від відомих особистостей.

У заході взяли участь видатні особистості, серед яких колишній віце-прем’єр України Сергій Тігіпко з дружиною Аллою, нардеп Сергій Тарута, відомий художник України Анатолій Криволап та фотограф Ігор Гайдай, автор славетних робіт з літаком «Мрія» та «Космос українського хліба».

Протягом року галерея презентувала понад 500 творів мистецтва та активно співпрацювала з ТОП-30 українськими митцями, чиї імена вже стали легендарними в історії української культури.

                                         Анатолій Криволап та Наталія Заболотна

За рік своєї діяльності Art Ukraine Gallery зібрала понад 3 500 000 гривень на благодійні цілі. Ці кошти були використані для придбання та передачі трьох кабінетів для важко хворих дітей у дитячу лікарню «Охматдит»,  серед яких 200 поранених, а також для придбання звукових фільтрів для захисту слуху військових та реабілітації військовослужбовців з порушенням слуху.

Крім того, галерея також активно допомагає військовим, направляючи кошти на реабілітацію та закупівлю необхідного обладнання для захисту їхнього слуху. Робота з військовими, що мають проблеми зі слухом, підкреслює важливість підтримки та збереження здоров’я захисників країни.

Джерело: Viva.