19.05.2024

На лінії фронту загинув головний редактор ТВ-шоу “Один за всіх”

На лінії фронту загинув головний редактор ТВ-шоу “Один за всіх”

Українське телебачення втратило талановиту людину,  головного редактора програми “Один за всіх” на каналі СТБ та ведучого “KYIV LIVE” – Петра Цурукіна.

Петро Цурукін зник безвісти понад півроку тому, 4 червня 2023 року, у ході виконання військового завдання. Тепер комітетом Верховної Ради України з питань свободи слова офіційно підтверджено його загибель.

На його сторінці в Instagram зазначено, що він служив у складі 47-ї механізованої бригади, яка влытку 2023 року брала участь у боях на Токмацькому напрямку поблизу Орехова. Відомо, що Петру було 33 роки.

Поза своєю професійною діяльністю, Цурукін був визнаним патріотом, готовим захищати Україну. Він вірив у перемогу і прагнув своїм внеском сприяти налагодженню миру в країні. Його вклад у телевізійну індустрію та суспільство запам’ятався всім, хто знав і поважав цього видатного професіонала.

 

Нагадаємо, програма “Один за всіх” відома своїм унікальним форматом, який сприяє вирішенню соціальних проблем та допомозі людям у складних життєвих ситуаціях. Участь у програмі дозволяє розкрити реальні історії життя людей, привернути увагу суспільства до їхніх проблем і залучити допомогу від глядачів та спонсорів.