20.05.2024

Надія Дорофєєва поділилася своїми враженнями від участі у проєкті “Україна неймовірних людей”

Надія Дорофєєва поділилася своїми враженнями від участі у проєкті “Україна неймовірних людей”

Українська співачка Надія Дорофєєва стала запрошеним гостем нового телевізійного шоу “Україна неймовірних людей”, прем’єра якого запланована на 16 березня о 19:00 на каналі ТЕТ.

Цей проєкт із важливою соціальною місією спрямований на об’єднання талантів різних вікових категорій на одній сцені та залучення уваги молодого покоління українців. Співачка впевнена, що історії та здібності учасників зможуть надихнути глядачів.

“Мені здається, цей проєкт здатен хоча б на маленький час повернути нас обличчями одне до одного. Щоб ми побачили та зрозуміли, наскільки наші люди талановиті, наскільки вони потужні, наскільки сильні, наскільки сучасні. Тому, якщо ви хочете додати собі сил, щоб боротися, щоб жити, подивіться “Україну неймовірних людей”, – висловилася артистка.

У першому випуску глядачі побачать музиканта оркестру президентського полку Олександра Селезньова, маленького декламатора Миколу Варцаб’юка, який здивував Дорофєєву до глибини душі, юного барабанщика Кирила Корзуна, що активно спілкується у соцмережах, берегиню витинанки Дар’ю Альошкіну, повітряного гімнаста Степана Мельника, який відроджує циркове мистецтво в Україні, фольклористку Софію Артеменко та степіста Лева Пилипюка. Також серед учасників буде художня гімнастка з протезом Олександра Паскаль, яка втратила ніжку під час російського обстрілу Одещини.

“Зараз дуже багато історій, які дивують, історій, які розбивають серце, але водночас роблять нас сильнішими, роблять нас незламними. Сьогодні теж такі історії на сцені були. Я не очікувала такого рівня від наших учасників”, – поділилася співачка.

Щотижня зіркові гості та глядачі обиратимуть переможця, який у фіналі змагатиметься за грошовий приз.

Прем’єра шоу “Україна неймовірних людей” відбудеться 16 березня о 19:00 з ведучими Юлією Саніною та Тімуром Мірошниченком.

Джерело: https://tsn.ua