20.05.2024

“Міс Україна-Всесвіт”-2021 потрапила в ДТП під час поїздки до Дніпра

“Міс Україна-Всесвіт”-2021 потрапила в ДТП під час поїздки до Дніпра

Міс Україна-Всесвіт-2021 Анна Неплях опублікувала у своєму Instagram повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася під час її подорожі з Києва до Дніпра.

За словами дівчини, під час автомобільного інциденту спрацювала подушка безпеки, і їй вдалося уникнути серйозних ушкоджень. Проте, автомобіль зазнав значних пошкоджень, а сама Неплях отримала лише кілька подряпин на обличчі.

У своєму повідомленні Неплях розповіла, що останнім часом через проблеми зі здоров’ям та загальною ситуацією в країні вона відчувала себе погано, але не змогла відмовитися від поїздки до Дніпра. Навіть незважаючи на перевтому, обстріли, дівчина вирушила в дорогу, оскільки вважала, що справи не зачекають, а ніхто крім неї не вирішить їх. За даними Неплях, на момент ДТП до міста Дніпра їй залишалося всього 200 кілометрів, проте навігатор несподівано велів повернути на право, що призвело до аварії.

Хоча автомобіль зазнав значних пошкоджень, Неплях залишилася без серйозних ушкоджень, а оточуючі водії пропонували їй допомогу.

Неплях закликала всіх берегти себе та підтримувати один одного у складний час. Її історія є яскравим прикладом сили та витримки навіть у найважчі моменти.