17.05.2024

Скандально відома художниця Морозюк виставила картини на продаж за $5 тисяч

Скандально відома художниця Морозюк виставила картини на продаж за $5 тисяч

Після восьмомісячної перерви художниця Соня Морозюк відновила продаж своїх картин, не зважаючи на скандальні обставини, пов’язані з її минулим.

Соня Морозюк наразі оцінює вартість своїх полотен, розміром півтораметра, від $1800 до $5400.

Після того, як її колишній наречений Роман Гринкевич був звинувачений у розкраданні коштів Міноборони, Морозюк припинила активну творчість. Проте зараз вона знову виставляє свої роботи на продаж. Про це повідомляє ktoday.com.ua з посиланням на instagram.

Попередньо відомо, що продюсер Володимир Завадюк придбавав картини Морозюк за цінами від 15 до 25 тисяч гривень. Заяви про те, що вартість картин ніколи не перевищувала $10 тисяч, підтверджувалися і самою художницею.

Морозюк неодноразово відмовлялася від причетності до грошей нареченого та його родини, але її ім’я опинилося в центрі корупційного скандалу. Крім того, до неї були висунуті звинувачення у плагіаті від художниці Олени Крючкової.

Однак Соня Морозюк вирішила продовжити свою творчість та повернутися до мистецтва. Вона знову відчуває себе готовою створювати, не зважаючи на минулі складнощі та звинувачення.