20.05.2024

Шоу-балет з Іспанії на “Євробаченні-2024” оголився прямо на сцені

Шоу-балет з Іспанії на “Євробаченні-2024” оголився прямо на сцені

Вчора, 9 травня, місто Мальме, Швеція, знову заговорило про “Євробачення-2024”, але цього разу через виступ Іспанії. Цього року країну представила 56-річна співачка під псевдонімом Nebulossa зі своїм треком “Zorra”, що викликав неабияке обурення серед глядачів та критиків.

Сама пісня та її виконавиця виявилися центром уваги не тільки через музичний аспект, але і через виступ танцюристів, які долучилися до номеру. Пікантність виступу полягала  в енергійній музиці та вокалі Nebulossa, а також в тому, що танцюристи виступили виключно в стрінгах, корсетах і ботфортах, відверто підкреслюючи еротичний настрій вистави. До того ж чоловіки зробили декілька акробатичних трюків, та сіли на шпагат.

Реакція глядачів на виступ Іспанії була діаметрально протилежною. Деякі захоплювалися та віддавали перевагу сміливості та енергії виступу, присуджуючи йому максимальні бали, водночас інші засуджували його як несмаковане виставування інтимного життя на публічному підіумі. Натомість співачка стверджує, що трек є своєрідною “самотерапією” та “закликом залишатися самою собою”.