20.05.2024

У 2026 році вийде новий фільм у франшизі “Володар перснів”, головним героєм якого стане Ґолум

У 2026 році вийде новий фільм у франшизі “Володар перснів”, головним героєм якого стане Ґолум

Кінокомпанія Warner Bros. заявила, що планує випустити у 2026 році нову кінострічку із серії фільмів “Володар перснів” у 2026 році, який зосередиться на Ґолумі.

Виявляється, знаменита історія Джона Толкіна може отримати продовження. Саме так вирішили у кінокомпанії Warner Bros. і вирішили створити кілька фільмів по франшизі “Володар перснів”. Перший з цих фільмів, головним персонажем якої стане Ґолум, вийде на екрани у 2026 році.

Режисер оригінальної трилогії “Володар перснів” Пітер Джексон та його партнери Френ Волш і Філіппа Бойенс займуться продюсуванням майбутнього фільму, який має робочу назву “Володар перснів: Полювання на Ґолума”. Наразі проєкт знаходиться на ранній стадії розробки сценарію від сценаристів Волш і Бойенс, а також Фібі Гіттінс і Арті Папагеоргіу, і буде “досліджувати сюжетні лінії, які ще не були розказані”, зазначає генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав.

Як пише видання Variety, режисером і виконавцем головної ролі виступить актор Енді Серкіс, який зіграв на Ґолума у попередніх фільмах франшизи.

Для нас велика честь і привілей повернутися до Середзем’я разом з нашим добрим другом і колегою Енді Серкісом, у якого залишилися незавершені справи з цією смердючою істотою – Ґолумом! Як давні шанувальники величезної міфології професора Толкіна, ми пишаємося тим, що працюємо з Майком Де Лука, Пем Абді та всією командою Warner Bros. над ще однією епічною пригодою! – йдеться у спільній заяві Пітера Джексон, Френа Волша і Філіппи Бойенс.