17.05.2024

Олег Сенцов, кінорежисер і колишній політв’язень, захищає Часів Яр

Олег Сенцов, кінорежисер і колишній політв’язень, захищає Часів Яр

Український режисер, письменник і колишній політвʼязень Олег Сенцов, який нині воює на передовій, поділився важливою інформацією на своїй сторінці у Facebook. Він написав, що бере участь у захисті Часового Яру на Бахмутському напрямку, який став об’єктом атаки російських окупантів.

Олег Сенцов, уродженець Криму, відомий своєю активною громадською позицією та боротьбою за свободу України. Після викриття російськими спецслужбами у Криму він став колишнім бранцем Кремля, але вже з перших днів російської агресії приєднався до лав Збройних Сил України.

У своєму повідомленні Олег Сенцов підтвердив, що вони тримають оборону у Часовому Яру, де ситуація наразі напружена. Він опублікував фото, на якому зображений на тлі зруйнованої будівлі, що свідчить про жорстокість війни, яку ведуть російські окупанти.

Неодноразово Олег Сенцов брав участь у бойових діях, а його внесок у контрнаступ ЗСУ є важливим для оборони країни. Він пережив дві контузії: першу 8 липня, а другу – у вересні під час бойових дій у Запорізькій області.