15.05.2024

Українка виграла найвідоміший конкурс краси на Близькому Сході

Українка виграла найвідоміший конкурс краси на Близькому Сході

Українка Ангеліна Усанова стала переможницею конкурсу краси “Miss Eco International 2024”, який проводився у Єгипті. На цьому конкурсі традиційно вщороку обирають найгарнішу жінку, яка виступатиме за екотуризм і сталий розвиток у всьому світі відповідно до Цілей сталого розвитку ООН.

Конкурс “Miss Eco International” був заснований у 2015 році в рамках організації “Бережімо планету ООН”. Він є найбільшим конкурсом краси на Близькому Сході та посідає 7-ме місце серед найпопулярніших конкурсів у світі.  Наразі в ньому беруть участь 85 країн світу під гаслом “Краса заради мети: довкілля”.

Цьогоріч на цьому конкурсі перемогла Ангеліна Усанова, яка відтепер стане новим послом доброї волі ООН з екології та довкілля та буде брати участь у проєктах, які спрямовані на збереження нашої планети. Про це пише сайт “Культура сьогодні” з посиланням на Instagram заходу.

Ангеліна Усанова співачка, авторка пісень та музикант. Вона пише та виконує пісні на теми миру, екології та любові. Минулого року дівчина представляла Україну на міжнародному конкурсі краси “Міс Всесвіт — 2023” у Сальвадорі, де була відзначена за найкращий національний костюм та отримала відзнаку “Голос змін”.

З початку повномасштабного вторгнення Ангеліна проводила благодійні концерти з метою збору коштів на гуманітарну допомогу українцям, допомагала українським біженцям знаходити житло в Європі, зібрала та передала кошти для купівлі автівок нашим захисникам на фронт.