10.05.2024

Фільм “Гострі картузи”за мотивами однойменного серіалу почнуть знімати восени 2024 року

Фільм “Гострі картузи”за мотивами однойменного серіалу почнуть знімати восени 2024 року

Серіал “Гострі картузи” був створений Стівеном Найтом 2013 року для телеканалу BBC Two і розповідає про діяльність злочинного клану Шелбі в Бірмінгемі в 1920-ті роки. Серіал зібрав величезну глядацьку аудиторію, отримав позитивні оцінки критиків і був відзначений престижними нагородами. Після шести сезонів оригінальний серіал завершився два роки тому, проте на хвилі його успіху було прийнято рішення зняти за його мотивами повнометражний фільм.

Режисер “Гострих картузів” Стівен Найт заявив, що знімання фільму за мотивами оригінального серіалу заплановано на початок осені 2024 року з тими ж самими акторами в головних  ролях, зокрема Кілліан Мерфі повторить роль Томаса Шелбі. Про це  пише Collider.

Це станеться у вересні. Я просто роблю остаточні полірування. У нас усе впорядковано, є всі необхідні зобов’язання, ми готові до роботи. Бюджет буде більшим, але оскільки ми знаємо, що завершуємо цю главу, ми всі намагатимемося зробити все можливе. Кілліан за це. Я не можу дочекатися, коли почнуться зйомки, – розказав Стівен Найт.

Деталі сюжету майбутнього фільму поки що не розголошуються, проте прихильники оригінального серіалу прогнозують, що в центрі сюжету буде покоління персонажів, яке буде пов’язане з  кримінальною родиною Шелбі із Томасом на чолі.