20.05.2024

Авторка хіта “Ванька-встанька” випустила нову пісню, в якій заспівала французькою мовою

Авторка хіта “Ванька-встанька” випустила нову пісню, в якій заспівала французькою мовою

Популярна українська співачка, актриса та блогерка Маша Кондратенко, відома завдяки своїй пісні “Ванька-встанька”, кліп на яку за останній рік зібрав 30 млн переглядів на Youtube, презентувала свій новий потужний трек.

У новій пісні “un deux trois”, назва якої перекладається як “раз два три”,  співачка вирішила поєднати українську та французьку мови. Про це повідомляє ktoday.com.ua.  З огляду на схвальні коментарі фанатів співачки під постом на її сторінці в Instagram, в якому вона презентувала цю пісню, нове творіння Маші їм сподобалось. На цей експеримент з поєднання двох мов в одній пісні співачка наважилась, бо з дитинства вивчала французьку мову і саме завдяки цьому вперше  з’явилася на телебаченні із піснею «Non, je ne regrette rien»  у 2012 році, коли брала участь у талант-шоу «Голос. Діти» на телеканалі «1+1».

В цій роботі я хотіла поєднати свою любов до французької мови й культури та рідної української. Тут я розкриваю себе з нового боку, знайомлю вас з тим, що мені подобається, адже все життя марю Францією, –  коментує свою нову пісню Маша Кондратенко.

Також співачка підкреслює, що хотіла передати в новій пісні особливий стан легкості, закоханості, мрійливості, романтики, бо саме цього зараз бракує українцям

Маша Кондратенко – українська співачка, акторка та блогерка. Стала відомою після того, як зіграла школярку Соню у популярному телесеріалі “Школа”. У 2020 році стала фіналісткою десятого сезону талант-шоу «Голос країни». Наприкінці 2021 року почала самостійну музичну кар’єру і у травні 2022 року випустила перший сольний ліричний трек “Чекаю на тебе”, який присвятила чоловіку сестри, який долучився до лав захисників України.  У тому ж 2022 році Маша випустила іронічну пісню “Ванька-Встанька”, яка стала однією з найвідоміших пісень воєнного часу.

В квітні 2023 Маша співала перед баскетбольним матчем в Ризі у підтримку баскетбольної команди “Прометей”, яка розпочинала свій шлях саме у Кам’янському і до 2021 року представляла наше місто на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko