28.04.2024

У Кам’янському відбувся концерт Катерини Бужинської та Михайла Грицкана. Фото

У Кам’янському відбувся концерт Катерини Бужинської та Михайла Грицкана. Фото

16 березня в кіноконцертному залі “МИР” у лівобережній частині Кам’янського в рамках всеукраїнського благодійного туру “ВОЛЯ” відбувся концерт Народної артистки України Катерини Бужинської та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана.

Глядачі радісно вітали відомих артистів, проте спочатку стримували свої емоції. Але вже під час третьої пісні у виконанні Михайла Грицкана стали поступово підходити до сцени і танцювати під улюблені мелодії. Артист підтримав цей порив своїх шанувальників, багато з ними спілкувався зі сцени, і навіть спустився у зал, де, продовжуючи співати, фотографувався з усіма бажаючими, та заохочував всіх приєднатись до танцю.

Кілька пісень Михайло Грицкан та Катерина Бужиська заспівали разом. Народні улюбленці буквально зачарували присутніх своїми чудовими голосами, та ліричними мотивами своїх творів. А далі на сцені вже панувала Катерина Бужинська. Вона розповіла про те, що зараз троє її дітей знаходяться за кордоном разом з її чоловіком, який є іноземцем. Артиста також могла перебувати разом з ними у безпеці, проте оскільки вона українка, то вважає, що повинна бути тут, в Україні, і разом з усіма українцями наближати Перемогу над ворогом за допомогою свого мистецтва. Поділилася співачка і трагічними історіями з фронтового життя  свого брата та однокласника, які боронять нашу країну, кожен день ризикуючи життям.

Після цієї емоційної промови, популярний хіт «Україна – це ми!» у виконанні артистки зазвучав особливо пронизливо, а коли на сцену винесли великий прапор України, весь зал піднявся з вигуками «Слава Україні!, «Героям слава!».

Катерина Бужинська не довго залишалася одна на сцені. Воназ апросила до себе усіх бажаючих жінок і дівчат і вже разом з ними під схвальні вигуки глядачів, які залишилися у залі, заспівала чергову пісню.

По завершенні цього чудового концерту, вдячні глядачі не стримували своїх емоцій і довго аплодували артистам, дякуючи їм за такий яскравий подарунок, який вони подарували всім присутнім цього березневого вечора.

ДОВІДКА

Талановиті артисти Катерина Бужинська та Михайло Грицкан об’єдналися в спільний дует після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.  Вони дали більше ніж 200 благодійних концертів для воїнів ЗСУ. Під час першої частини благодійного туру “Воля” вони зібрали понад 4 мільйона гривень., які були передані на потреби дітей, постраждалих від російської агресії, протезування військових, на тепловізори, дрони, автівки та інші необхідні засоби для наших захисників.

Після проведення першої частини туру “ВОЛЯ” Катерину Бужинську та Михайла Грицкана артистів за наказом Валерія Залужного було нагороджено відзнакою “ЗА СПРИЯННЯ ВІЙСЬКУ”.