18.05.2024

YAKTAK представив новий сингл “Небо” разом із володарем першого місця у хіт-параді “МУВ” від “Сільпо”

YAKTAK представив новий сингл “Небо” разом із володарем першого місця у хіт-параді “МУВ” від “Сільпо”

У п’ятницю, 3 травня, український співак YAKTAK разом з CKAYA представили новий сингл “Небо”. Протягом 2023 року радіо “Сільпо” спільно з Mastercard організували хіт-парад “МУВ” з метою просування нової української музики та підвищення обізнаності про авторські права та роялті для молодих музикантів.

Кожного тижня Фагот обирав дві пісні, які потрапляли до ротації на радіо “Сільпо”. Головним призом хіт-параду була можливість запису спільної пісні та зйомка кліпу з молодою українською зіркою, співаком YAKTAK. Перемогу у хіт-параді здобув співак CKAYA з Харкова. Про це повідомила пресслужба виконавця.

У пісні “Небо” символізує безмежність, мудрість і вічність. Воно є свідком радощів і болю. У треку небо стає найкращим другом і порадником головного героя, який переживає всі падіння та злети. Він звертається до небес з проханням провести його “до мрій напролом”, щоб перешкоди його не зупинили. Він вірить, що завтра буде краще, і саме небо допоможе знайти правильний шлях.

“Небо” – це наша спільна композиція з CKAYA. Ми написали її дуже швидко, тому що у нас вийшла крута синергія. Цей трек мотивує рухатися вперед, незважаючи на погодні умови та будь-які життєві труднощі. Небеса завжди вкажуть нам правильний шлях”, – коментує YAKTAK.