17.05.2024

У Кам’янському відбувся Звітний концерт хореографічних відділень мистецьких шкіл міста

У Кам’янському відбувся Звітний концерт хореографічних відділень мистецьких шкіл міста

29 квітня у кіноконцертному залі “МИР” за сприяння Управління культури Кам’янської ради відбувся Звітний концерт хореографічних відділень мистецьких шкіл м. Кам’янське, під час якого творчі колективи продемонстрували глядачам нові танцювальні номери, яких навчилися за рік старанної та наполегливої праці.

Цей захід було присвячено, до Міжнародного Дня танцю, який відзначається щороку саме 29 квітня, в річницю від дня народження французького балетмейстера Жана-Жоржа Новера (1727—1810), творця сучасного балету.

Юних танцюристів, їх тренерів та глядачів привітав міський голова Кам’янського Андрій Білоусов,  який  побажав педагогам і вихованцям наснаги та втілення усіх творчих задумів, та подякував батькам, які підтримують  своїх дітей у прагненні опановувати мистецтво танцю.

Хочу в першу чергу подякувати нашим захисникам і захисницям, завдяки яким, ми можемо жити під чистим українським небом, і завдяки яким в нашому місті вирує активне культурне життя. Хочу подякувати вихованцям мистецьких шкіл та їх вчителям за те що ви постійно примножуєте культурну спадщину нашого міста, нашого регіону і нашої України. Бажаю вам подальших творчих здобутків і хочу подякувати вашим батькам, які вас у цьому підтримують. А всім нам бажаю Миру та Перемоги, – сказав Андрій Леонідович.

Також міський голова Кам’янського на честь свята вручив керівникам колективів, які цього вечора виступали на сцені кіноконцертного залу “МИР”, сертифікати на придбання тканини для пошиття нових сценічних костюмів.