12.05.2024

Фанати образились на Мадонну і подали на неї до суду

Фанати образились на  Мадонну і подали на неї до суду

Вірність вислову, що від любові до ненависті лише один крок ще раз підтвердили фанати популярної американської співачки Мадонни. Вони звинуватили 65-річну “зірку” у брехні і навіть подали на неї позов до суду.

Відношення прихильників до співачки змінилося після концерту, який вона відіграла ще 13 грудня у Брукліні, який вона відіграла ще 13 грудня. У білетах було зазначено, що концерт повинен початися о 20:30. Проте сама Мадонна вийшла на сцену лише о 22:30, у наслідок чого шоу затягнулося до пізньої ночі.

Цей факт обурив кількох фанів співачки, які подали на неї позов до суду, стверджуючи, що інформація про час початку концерту є “брехливою та не відповідає дійсності, а також вводить в оману”. Вони також підкреслюють, що Мадонна регулярно починає свої анонсовані виступи з запізненням. Подібна ситуація із затримкою концертів сталася також 14 та 16 грудня.

У свою чергу адвокати артистки подали зустрічну заяву на відхилення позову. У команді співачки стверджують, що у квитку зазначається час початку запуску гостей до концертного майданчика. А сам концерт починається коли зберуться всі відвідувачі. А «головний артист» виходить на сцену після кількох виступів інших виконавців, які “розігрівають” присутніх.

Фото: instagram.com/madonna

Джерело: People