15.05.2024

У Вільнюському кінофестивалі візьме участь українська кінострічка «Назавжди-Назавжди»

У Вільнюському кінофестивалі візьме участь українська кінострічка «Назавжди-Назавжди»

Фільм “Назавжди-Назавжди” української режисерки Анни Бурячкової візьме участь у Вільнюському міжнародному кінофестивалі Kino Pavasaris. В цьому році фестиваль буде проходити з 14 по 27 березня.

Ця подія стала великим успіхом для стрічки, яка ще на стадії виробництва була нагороджена Литовським центром кінематографії як найкращий проєкт Coming Soon під час Meeting Point два роки тому. Про це повідомляє ktoday.com.ua з посиланням на Держкіно.

“Назавжди-Назавжди” розповідає історію підлітків 1990-х, які розв’язують дорослі проблеми. Головна героїня Тоня переходить зі школи в центрі міста до іншої — у спальному районі та потрапляє до компанії відчайдушних підлітків. Разом вони шукають пригод та неприємностей на околицях постсоціалістичного Києва, але пошуки ведуть до заплутаного любовного трикутника.

Анна Бурячкова, українська режисерка та сценаристка, привносить у фільм своє особисте бачення та розуміння сучасної молоді. Її роботи завжди відрізняються глибоким вникненням у психологію персонажів та вмінням передати їхні емоції глядачам. Для неї “Назавжди-Назавжди” – це не лише кіно, а справжня пісня любові до молодих сердець та бажання розкрити складність підліткових років серед соціальних та емоційних випробувань.