20.05.2024

У Дніпрі регулярно проводять безкоштовні екскурсії містом

У Дніпрі регулярно проводять безкоштовні екскурсії містом

У Дніпрі відбулася екскурсія, яка присвячена новим фактам з історії міста та його відомим постатям. За підтримки Дніпровської міської ради всі охочі мали змогу долучитися до цієї події.

На екскурсії представили цікаву історію походження та розвитку Дніпра, охопивши 7 різноманітних локацій за одну годину. Про це повідомляє ktoday.com.ua.

Це стало чудовою нагодою для місцевих мешканців та гостей міста оглянути ключові місця та дізнатися більше про історію рідного краю.

Як кажуть організатори, екскурсії мають великий попит, і кількість місць часто швидко обмежується. Адже знання історії рідного краю допомагає розуміти коріння та спадок культури, традицій та цінностей, які формувалися протягом століть.

Таким чином, ознайомлення з історією Дніпропетровської області може бути захоплюючим та пізнавальним досвідом, який додасть кольору та значущості вашим подорожам і буденному життю.

Наступна екскурсія запланована на 27 березня о 14:00. Максимальна група складає до 40 людей. Попередній запис відкривається заздалегідь, і всі зацікавлені можуть зареєструватися, зателефонувавши за номером: 067-602-60-90.

Джерело: Вісті Придніпров’я