17.05.2024

У бібліотеці ім. Т. Шевченка м. Кам’янське провели арттерапію для волонтерів

У бібліотеці ім. Т. Шевченка м. Кам’янське провели арттерапію для волонтерів

Бібліотека ім. Тараса Шевченка стає осередком не лише культурної спадщини, але й місцем, де здійснюються найтепліші та по-справжньому людські ініціативи. Днями приміщення бібліотеки перетворилося на лікувальну кімнату для душі, де волонтерки отримали можливість відчути благотворний вплив мистецтва під час арт-терапії.

Про це повідомляє ktoday.com.ua з посиланния на Волонтерський центр.

Під керівництвом професійних майстрів, вони виготовляли кольорові великодні свічки, під час чого спілкувалися про свої мрії та майбутні плани. Це був не лише час для творчості, але й можливість знайти підтримку одна в одній, поділитися досвідом та надихнутися новими ідеями.

Але головне — це визнання та подяка за невтомну працю волонтерам. Вони, які кожного дня з великим ентузіазмом працюють у Волонтерському центрі, здійснюють важливу та необхідну роботу. Завдяки їхній наполегливості та патріотизму, захисники нашої країни систематично отримують маскувальні сітки та іншу необхідну допомогу.

Ця подія стала ще одним прикладом того, як бібліотека ім. Т.Г. Шевченка може бути середовищем, де народжуються не лише ідеї, а й спільнота, де кожен може відчути себе частиною чогось більшого.