17.05.2024

Презентовано промоційний ролик “Вишиваємо перемогу”, знятий до Всесвітнього дня вишиванки

Презентовано промоційний ролик “Вишиваємо перемогу”, знятий до Всесвітнього дня вишиванки

Організатори Всесвітнього дня вишиванки презентували тематичний відеоролик, який було знято у співпраці із ТРО “Медіа”.

Вишиваємо Перемогу. Кожен на своєму місці. Щодня. Великими та малими кроками. З вірою, надією та любов’ю, – зазначаєтья у описі до цього відеоролика який вже можна передивитись на ютуб.

День вишиванки відмічається в Україні щорічно в третій четвер травня і у цьому році пройде 16 травня. Основна мета цього свята – збереження українських національних цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом.

Улюблене свято мільйонів українців, яке засвідчує національну ідентичність і збереження культурних надбань нашої нації, у 2024 році пройде під гаслом «Вишиваємо Перемогу»”, – йдеться у розповсюджненому у пресрелізі.

За словами співзасновниці Всесвітнього дня вишиванки Лесі Воронюк, цьогорічне гасло свята вкотре нагадує всім українцям, про те, що кожен з нас має стати символічною “ниткою”, яка щодня наполегливо “вишиває” українську Перемогу великими та малими “стіжками”.

Це промо має на меті нагадати всім нам про те, що українці мають об’єднуватись заради Перемоги, як це було на початку широкомасштабного вторгнення. І кожен з нас може допомогти своєму ближньому для досягнення головної мети української нації, – зкаже режисер відеоролика, військовослужбовець ЗСУ Олександр Ткачук.