20.05.2024

ТРО Медіа та Театр Драматургів оголосили про старт проєкту “Театр Ветеранів”

ТРО Медіа та Театр Драматургів оголосили про старт проєкту “Театр Ветеранів”

Театр  Драматургів, який об’єдную команду українських  авторів, та Медіа агенція ТРО Медіа започаткували новий проєкт “Театр Ветеранів”, метою якого є реабілітації військових, які  мають поранення, контузії, або втратили кінцівки внаслідок отриманих на фронті травм.

Учасники зможуть  навчитись професійно писати п’єси, сценарії, оповідання та втілювати свої творчі задуми на театральній сцені.  Як зазначають автори проєкту, в першу чергу він започатковується з метою психологічної реабілітації ветеранів, крім того, створені колишніми військовими п’єси та вистави дадуть змогу всьому світові побачити героїчну боротьбу України очима її захисників. Про це пише ktoday.com.ua.

До реалізації проєкту будуть залучені досвідчені психологи та професійні педагоги, максимально відверта розмова.

Ти ветеран або ветеранка і бажаєш створити з нуля виставу за власною п’єсою? В тебе буде можливість спробувати себе в якості актора. Заповни і відправ анкету до 10 травня! – йдеться у повідомленні на сторінці проєкту.

З-поміж усіх ветеранів, яки виявлять бажання долучитися до проєкту буде сформовано   групу з 10 учасників, які почнуть заняття  10 червня. А презентація вистави, створеної за текстами ветеранів, запланована на серпень 2024 року.

Подати заявку можна тут: https://forms.gle/f1v4GR5xCxTvv8Lw8

Довідки за телефоном: +38 093 359 86 42

Фото: ТРО Медіа