21.05.2024

В український прокат виходить гостросюжетний фільм “Каскадер” від режисера”Дедпула 2″ та “Швидкісного поїзда”

В український прокат виходить гостросюжетний фільм “Каскадер” від режисера”Дедпула 2″ та “Швидкісного поїзда”

25 квітня в український прокат виходить карколомний комедійний екшн “Каскадер” (The Fall Guy) режисера Девіда Літча, головні ролі в якому виконали Раян Ґослінґ (“Ла-Ла Ленд”, “Сіра людина”, “Барбі”) та Емілі Блант (“Сікаріо”, “Дівчина у потягу”, “Мері Поппінс повертається”).

Сюжет фільму ґрунтується на однойменному екшн-серіалу з Лі Мейджорсом в головній ролі, який був популярним у 80-х роках минулого століття. Колишній каскадер Кольт Сіверс опиняється на знімальному майданчику разом із зіркою першої величини, у якої він колись давно був дублером. Проблеми у Кольта починають з самого початку зйомок, бо режисером нової стрічки є колишня дівчина Кольта Джоді, яка так і не пробачила хлопцеві, що він її кинув. Тож Джоді зовсім не щадить свого “колишнього” під час зйомок екшн-сцен, тому синців у нього вистачає. Коли “кінозірка”, дублером якої був Сіверс раптово зникає, фільм опиняється під загрозою закриття. І тоді Кольт дає згоду розслідувати зникнення актора, щоб врятувати фільм й повернути кохання усього життя.

Проте він навіть не уявляв, через що йому доведеться пройти, ставши на шлях розслідування. Треба зазначити, що  вираз “fall guy” (а саме таку оригінальну назву має ця стрічка) в англійській мові має одне зі значень “цап відбувайло” і, власне, цим цапом-відбувайлом і стає наш герой.

У фільмі буде рекордна кількість найнеймовірніших і найзахопливіших трюків, адже знімав його один із найвідоміших каскадерів і постановників трюків Девід Літч, який п’ять разів був каскадером-дублером Бреда Пітта та два рази каскадером-дублером Жан-Клода Ван Дамма. Як режисер дебютував у фільмі 2014 року “Джон Вік” спільно з Чадом Стахелскі. Далі вже самостійно зняв фільми “Вибухова блондинка”, “Дедпул 2”, “Форсаж: Гоббс і Шоу” і “Швидкісний поїзд”.