15.05.2024

Вийшов перший трейлер фільму “Кліпни двічі”, який поєднує в собі елементи психологічного трилеру, чорної комедії і горору

Вийшов перший трейлер фільму “Кліпни двічі”, який поєднує в собі елементи психологічного трилеру, чорної комедії і горору

Amazon MGM Studios опублікували перший трейлер нового фільму “Кліпни двічі”, який став режисерським дебютом акторки та співачки Зої Кравіц, відомої за ролями у фільмах “Земля після нашої ери”, “Дивергент”, “Внутрішня дорога”, “Гарне вбивство” та “Інсургент”.

У головній ролі у цьому фільмі, який занурить глядачів у світ багатства, влади та примарних ілюзій, знявся відомий актор Ченнінг Татум (“Штурм Білого дому”, “Крок уперед”, дилогія “Мачо і ботан”), який є нареченим Кравіц.

Він грає мільярдера у сфері технологій Слейтера Кінґа, який знайомиться з молодою офіціанткою Фрідою на одному зі своїх благодійних заходів. Дівчина подобається Слейтеру і він запрошує її з подругою приєднатись до компанії йог близьких друзів, щоб весело провести час на власному острові. Спочатку дівчатам здається, що це вони потрапили до справжнього раю де всі весело і безтурботно проводять час. Однак коли навколо починають траплятися дивні речі, Фріда починає сумніватися у своїй реальності і розуміє, що з цим чудовим місцем щось не так.

У ролі Фріди знялась молода актриса Наомі Акі яку глядачі могли бачити у фільмах “Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» та “Вітні Г’юстон. Потанцюйте зі мною”.

Також у фільмі, прем’єра якого запланована на 22 серпня 2024 року, знялися Саймон Рекс (франшиза “Дуже страшне кіно”), Алія Шокат, Адріа Архона, Гейлі Джоел Осмент, Крістіан Слейтер та інші актори.