21.05.2024

Джон Бон Джові розкрив, коли завершить свою музичну кар’єру

Джон Бон Джові розкрив, коли завершить свою музичну кар’єру

Музикант Джон Бон Джові, якому цього року виповниться 62 роки, поділився своїми турботами щодо того, що йому все важче дотримуватися високих стандартів свого вокалу. Він зізнався, що якщо його голос не повернеться, він завершить свою кар’єру.

Про це повідомляє ktoday.com.ua з посиланням на інтерв’ю музиканта.

Після операції на голосових зв’язках у 2022 році минуло майже два роки, але Бон Джові все ще проходить вокальну терапію, щоб зберегти свій голос і, сподівається, з часом покращити його стан. Він також зізнався, що боїться, що майбутні виступи вже не відповідатимуть його стандартам.

Музикант сказав, що з віком йому все складніше співати, і можливість ніколи більше виступати перед своїми шанувальниками серйозно його турбує.

“Я хочу виступати по дві з половиною години на день, чотири вечори на тиждень — і я знаю, наскільки хорошим я можу бути, тому, якщо я не зможу співати… Скажімо так, мені коли-небудь доведеться бути товстим Елвісом”, — заявив Бон Джові.

Заключно Джон Бон Джові висловив своє очікування нового альбому групи Bon Jovi та висловив подяку за довгі роки у музичній індустрії.

“Я хочу озирнутися на 40-річчя Bon Jovi, з нетерпінням чекаю нового альбому і ціную все. Це моя надія: знайти у всьому цьому радість”, — поділився музикант.

Запис шістнадцятого альбому групи під назвою “Forever” розпочався в жовтні минулого року. Наступного місяця колектив випустив святковий сингл “Christmas Isn’t Christmas”.

У березні цього року Bon Jovi представили сингл “Legendary” і випустили кліп на нього.

На 7 червня заплановано реліз нового альбому групи.