20.05.2024

У Харкові презентували поштову марку “русскій воєнний флот — до дна!”

У Харкові презентували поштову марку “русскій воєнний флот — до дна!”

На Харківщині випустили почтовую марку “русскій воєнний флот — до дна!”, що стала продовженням серії марок “русскій воєнний корабль…”. За даними “Укрпошти”, тираж поштової марки “русскій воєнний флот — до дна!” склав один мільйон примірників.

“Українські захисники продовжують нейтралізувати ворожі судна в Чорному морі та виводити акваторію з-під контролю російських окупантів. Я переконаний, що кількість затонутих кораблів зростатиме до повної очистки моря”, — зазначив заступник начальника Харківського обласного військового адміністрації Євген Іванов.

Її створив художник Віктор Грудаков. На марці зображені кораблі окупантів, які були затоплені, пошкоджені або виведені з ладу українськими захисниками.

“У поштовому виданні “русскій воєнний флот — до дна!” — найбільші втрати противника на морі за два роки повномасштабної війни. Зображений під прицілом “адмірал Макаров” поки що залишається непошкодженим, але, сподіваємося, недовго”, — розповіли в “Укрпошті”.

Нову марку можна придбати в поштових відділеннях, філателістичних магазинах або замовити у поштовому інтернет-магазині. Вартість одного листа — 120 гривень.