20.05.2024

Великодні розваги в “Мистецькій школі №1”

Великодні розваги в “Мистецькій школі №1”

До Великодня в “Мистецькій школі №1” м. Кам’янське в класі образотворчого мистецтва (викладач Олена Скуріхіна) відбувся Великодній квест. Цікаві завдання квесту ігри й загадки підняли учням настрій та зарядили їх позитивним і святковим настроєм напередодні Великодних свят.

А фоє школи до цього Світлого свята прикрасила виставка робіт учасників конкурсу образотворчого мистецтва “ПЕРЕМОЖНА ВЕСНА”. За умовами ІІ-го туру цього конкурсу, який мав назву “Національний код писанкарства”, його учасники розписували писанки, ознайомились з найпопулярнішими українськими розписами від стародавніх часів до сучасності.

Адміністрація школи запрошує батьків учнів і всіх охочих відвідати цю виставку, щоб не тільки ознайомитися з творчістю юних художників Кам’янського, а й дізнатися які унікальні національні коди використовували наші предки у писанкарстві.

Дорогі містяни, щиро запрошуємо, а ще, якщо вам сподобалась наша виставка, і ви хочете, щоб ваша дитина навчилась так малювати, пропонуємо залишити резюме на вступ вашої дитини до закладу, – йдеться у повідомленні на сторінці “Мистецької школи №1”  у Фейсбук.